NaslovnicaVijestiJulio Baptista: Real Madrid bi trebao prestati otpuštati trenere

Julio Baptista: Real Madrid bi trebao prestati otpuštati trenere

Bivši igrač Real Madrida, Julio Baptista, smatra da je nedostatak stabilnosti u klubu glavni razlog neuspjeha većine trenera “kraljevskog” kluba.

julio baptista

Klub iz španjolske prijestolnice u posljednjih deset godina je promijenio čak devet trenera, i u tih deset godina su osvojene samo tri ligaške titule i jedna Liga prvaka.

Brazilac smatra da stalna promjena stručnog štaba ozbiljno utječe na kapital kluba, te da su te promjene potpuno nepotrebne.

“Ukoliko ne osvoje ništa u godinu dana, ne moraju mijenjati trenera”, rekao je Baptista za španjolski AS.

“Pod vodstvom Carla Ancelottija u 2015. godini Real nije osvojio ništa, ali godinu prije te je osvojena Liga prvaka. Nekada morate pogledati stvari iz druge perspektive i vidjeti da li je vrijedno takvih promjena.”

U dvije godine, koliko je proveo u klubu, Baptista je igrao pod vodstvom tri trenera, te tvrdi da se jedan klub kao što je Real Madrid mora oduprijeti donošenju bilo kakve nepromišljene odluke, jer one dosta utječu na igrače kluba.

“Igrači trebaju stabilnost i promjena trenera ne garantira nikakav uspjeh. Možete zaposliti najboljeg trenera na svijetu, ali postoji dinamika i ukoliko se igrači ne sporazumijevaju sa trenerom, teško je da će postići nešto već u prvoj godini. Ne kažem da neko u klubu griješi, ali na to bi se moralo pripaziti.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!