NaslovnicaVijestiJunak Liverpoola: Utakmica je bila čudesna!

Junak Liverpoola: Utakmica je bila čudesna!

Meč za pamćenje sinoć su na Anfield Roadu odigrali Liverpool i Borussia Dortmund u okviru četvrtfinala Evropske lige, a na kraju su se radovali domaći igrači koji su se plasirali u polufinale ovog takmičenja.

Junak Liverpoola Utakmica je bila čudesna!

Nakon nedavnih 1:1 iz Dortmunda, večerašnji meč okončan je rezultatom 4:3 za Redse. Gosti su već nakon devet minuta imali dva gola prednosti. U petoj minuti je pogodio Mkhitaryn, a četiri minute kasnije strijelac je i Aubameyng.

Domaći igrači vratili su se u život golom Origija, da bi Reus u 57. minuti opet povećao prednost Dortmunda. Ali Liverpool se nije predavao, pa je za 2:3 u 66. minuti pogodio Coutinho. Potom je pogodak za 3:3 postigao Sakho, trinaest minuta prije kraja, da bi u posljednjim minutama Dejan Lovren pogodio za konačnih 4:3 i plasman Redsa u polufinale.

[su_bet_at_home_koeficijenti]

Junak Liverpoola sinoć je bio hrvatski fudbaler Dejan Lovren, koji u izjavama nakon utakmice nije krio oduševljenje zbog pogotka i prolaza njegovog tima u polufinale Evropske lige.

“Ovo je nešto nevjerovatno. Ne mogu opisati kako se osjećam. Utakmica je bila čudesna, možda i najbolja u posljednje dvije, tri godine. Pobjedili smo jer nismo nijednog trenutka prestali da vjerujemo u sebe”, rekao je nakon utakmice Lovren, a potom dodao:

“Stvarno smo loše krenuli, ali pokazali smo karakter. Nismo prestali da vjerujemo! Bila je ovo sjajna predstava svakog igrača.” zakljućio je štoper Redsa i novi heroj navijača.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!