NaslovnicaVijestiJuninho: Pjanić je najbolji izvođač slobodnih udaraca na svijetu

Juninho: Pjanić je najbolji izvođač slobodnih udaraca na svijetu

Čovjek koji je postao sinonim za precizno izvođenje slobodnih udaraca Juninho Pernambucano ima samo riječi hvale za Miralema Pjanića.

Pjanić je najbolji izvođač slobodnih udaraca na svijetu

Legendarni Brazilac izjavio je za ESPN da je Miralem Pjanić najbolji izvođač slobodnih udaraca na svijetu, bez imalo pretjerivanja.

“Teško je uporediti mene i njega jer inače ne volim govoriti o sebi i svojim uspjesima. Mire ima nevjerovatne kvalitete. On je najbolji izvođač slobodnih udaraca na svijetu, u to sam siguran”, izjavio je Miralemov mentor iz redova Lyona.

“On posjeduje najrazličitije stilove izvođenja slobodnih udaraca. Sposoban je da šutira na različite načine u zavisnoti od udaljenosti. Uvijek je jedini on ostajao sa mnom poslije treninga i vježbao satima. Upijao je svaki moj savjet“, dodao je bivši brazilski reprezentativac.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!