NaslovnicaVijestiJupp Heynckes - jedan od najvećih nogometnih umova!

Jupp Heynckes – jedan od najvećih nogometnih umova!

“Nogomet je igra u kojoj 22 čovjeka trče naokolo, natjeravaju loptu, u kojoj jedan sudac napravi gomilu pogrešaka te u kojoj na kraju uvijek pobjeđuje Njemačka.” – kaže legenda engleskog nogometa Gary Lineker. Ako za nekog trenera možemo reći da gaji specifični taktički rukopis njemačkog nogometa to je Jupp Heynckes.

FIFA je 2010. osnovala novu nagradu pod nazivom FIFA najbolji trener svijeta, a do sada su je osvojili tek Mourinho, Guardiola, Del Bosque, Heynckes, Low i Luis Enrique. Te 2013. godine Bayern je osvojio trostruku krunu, pokorio svijet nevjerojatno atraktivnim i okomitim nogometom, sve je to Juppov rukopis. Odmah po podizanju trofeja Lige prvaka “završila” je trenerska karijera Juppa Heynckesa.

Heynckesa na klupi Bayern nasljeđuje Pep Guardiola, jedan od najboljih trenera svijeta, a možda i najbolji. Guardiola je izdominirao Bundesligu, u potpunosti je promijenio stil igre u Munchenu i njegov je mandat bio relativno uspješan, ali i dalje jedno je sigurno – Pepov Bayern nije bio bolji od Juppovog. Guardiola niti u jednoj sekundi u 3 polufinala Lige prvaka nije imao rezultat koji bi ga volio u finale najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja.

[su_live_koeficijenti]

Guardiola odlazi u Manchester City, a na klupu Bayerna dolazi Carlo Ancelotti koji je s Real Madridom osvojio Ligu prvaka samo 2 godine prije tog. Carlo Ancelotti nije se pokazao u punom sjaju iako je i njegov mandat bio ‘relativno’ uspješan, osvojio je Bundesligu. Početkom iduće sezone dobiva otkaz i na klupu se vraća čovjek iz mirovine – Jupp Heynckes.

A sada teoretski zamislite scenarij – Čovjek 2012. igrao finale, Bayern je bio bolja momčad na terenu, ali izgubili su od Chelseaja, već sljedeće sezone dominatno uzimaju 3 titule, on odlazi u mirovinu, vraća se nakon 4 i pol godine i situaciji kada Bayernu visi i prvenstvo, a u Ligi prvaka ih uništio PSG i automatski su svi prekrižili Bayern kao jednog od favorita za Ligu prvaka. U ovom trenutku Jupp juriša na novu tripletu, a ako ju osvoji i ponovno ode u mirovinu sa tripletom – slobodno na pressici može reći: “Najbolji sam svih vremena” i nitko mu to neće moći osporiti.

[su_watch_live_football]

Njegov Bayern ponovno igra sjajan nogomet kao i 2013. i vrlo je lako moguće da se to dogodi, a koliko je Bayern moćan vidjelo se sinoć na utakmici protiv Borussije Dortmund gdje je momčad iz Munchena razbila BVB rezultatom 6-0, a očigledno je bilo kako su nakon prvih 45. minuta (kada je već bilo 5-0) stali na kočnicu i odmorili se za utakmicu protiv Seville u utorak.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!