NaslovnicaVijestiJURGEN KLOPP DONIO ODLUKU: Evo što će uraditi sa Loris Kariusom nakon...

JURGEN KLOPP DONIO ODLUKU: Evo što će uraditi sa Loris Kariusom nakon katastrofalnog finala Lige prvaka

Finale Lige prvaka 2017/18 će se pamtiti iz brojnih razloga, počevši od Mohamed Salaha i njegove ozbiljne ozljede, pa do nevjerojatnih golova koje je postigao Bale, to jest pogrešaka koje je napravio vratar Liverpoola.

JURGEN KLOPP DONIO

Nakon nevjerojatne sezone Mohamed Salaha, od Egipćanina se očekivalo da će igrati glavnu ulogu u Kijevu, ali je morao biti zamijenjen u 30. minuti sa ozljedom ramena.

Gareth Bale je tada ukrao naslovnice sa fantastičnim udarcem koji je 2002. godine također na sličan način postigao Zinedine Zidane, kao najveći u finalu Lige prvaka.

I onda je tu Loris Karius, koji je napravio dvije neugodne pogreške, koje su dovele do dva gola Real Madrida.

Karius je bio emocionalna olupina poslije utakmice, dok je molio za oproštaj od navijača Liverpoola. Bilo je teško gledati ga, pa možda smo ga čak i žalili u nekom trenutku.

[su_no1forfootball]

Čak i Jamie Carragher, koji se nikad obično ne odriče kritike, nije mogao napasti vratara.

“Mnogo očiju će gledati i vidjeti kako će se on nositi sa tim. Mlad je i jako mi ga je žao,” rekao je. “Ne bih bio kritičar za njega nakon završetka utakmice.”

“Svi smo imali loše utakmice i samo je sram došao u najveću utakmicu njegovog života. Došao je u najvećoj utakmici u klubskom nogometu. Baš mi je žao Kariusa.”

Međutim Carragher je priznao da Liverpool treba novog vratara ovog ljeta, a Karius će čak možda morati da napusti klub.

“Možda će mu biti teško ostati u Liverpoolu”, dodao je. “Sve što se dogodilo u finalu ne bih mijenjao moje stajalište da Liverpoolu treba vratar.”

Pa što da Jurgen Klopp čini sa Kariusa nakon subotnje drame? Pa, prema Mirroru, menadžer Liverpoola je već donio nekoliko odluka o pucnjavi.

[su_bonus]

Klopp neće prodati Kariusa ovog ljeta, jer će Simon Mignolet kako stvari stoje napustiti klub ovog ljeta, tako da će Nijemac tražiti novog glavnog vratara za svoju ekipu.

Romin vratar Alisson je čovjek kojeg Klopp želi, a Jan Oblak iz Atletico Madrida se također pojavio kao transfer meta.

Klopp je bio spreman dati Kariusu priliku da se dokaže da je dovoljno dobar da bude Liverpoolov prvi vratar, ali sada je izgubio tu vjeru i poništava svoju vjerodostojnost, tako da će ostati samo drugi golman na Anfieldu.

Karius se ne može žaliti na tu odluku nakon njegove izvedbe protiv Reala i trebao bi biti zahvalan što čak neće biti ni prodan.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!