NaslovnicaVijestiJurgen Klopp dovodi još jedno pojačanje ovog siječnja: Platit će njegovu otpusnu...

Jurgen Klopp dovodi još jedno pojačanje ovog siječnja: Platit će njegovu otpusnu klauzulu od 64 milijuna funti!

Branič Seville Diego Carlos je navodno meta Liverpoola ovog siječnja.

Jurgen Klopp dovodi

26-godišnjak se pridružio Sevilli iz Nantesa prošlog ljeta i do sada je igrao prilično dobro za njih ove sezone. Carlos je nastupio na 21 utakmici za Sevillu u svim natjecanjima postigavši ​​dva gola protiv Real Valladolida i Real Mallorce.

Brazilski branič koji ima klauzulu oslobađanja od 64 milijuna funti jedan je od Liverpoolovih meta za transfer prema pisanju Goal.com. U ovom se izvješću tvrdi i da su drugi igrači meta Redsa uključujući Jadon Sanchoa, Leon Baileya, Joe Gelhardta i Sandro Tonalija.

Liverpool trenutno ima najbolji obrambeni rekord u Premier ligi, a veliki razlog za to je zbog sjajnih nastupa njihovih braniča.

Međutim, s ozlijeđenim Joelom Matipom i Dejanom Lovrenom, europski prvaci imaju jedino Virgil van Dijka i Joea Gomeza kao svoje prepoznatljive braniče. U posljednje vrijeme obojica igrača igraju vrlo dobro, ali Liverpool će se naći u teškoj situaciji ako se bilo tko od njih ozlijedi.

Dakle, dodavanje Carlosa u njihov sastav bio bi dobar potez iz Liverpoola. 26-godišnjak bi bio pogodna rezervna opcija za Jurgena Kloppa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!