NaslovnicaVijestiJurgen Klopp dovodi još jedno pojačanje ovog siječnja: Stiže iz Bundeslige i...

Jurgen Klopp dovodi još jedno pojačanje ovog siječnja: Stiže iz Bundeslige i koštat će ih 50 milijuna eura!

Liverpool je navodno napravio pristup kako bi pobijedio Chelseaja u transferu za napadača RB Leipziga Tima Wernera.

Jurgen Klopp dovodi

Prema riječima Don Balona, Redsi rade na potpisivanju Wernera usred interesa Real Madrida za potencijalni transfer napadača zvijezde Sadio Manea.

Werner bi mogao imati smisla kao pristojna zamjena u napadu za Liverpool, mada naravno da njihovi navijači uopće neće željeti da izgube igrača kao što je Mane.

Chelsea je u posljednje vrijeme također povezan s Wernerom, pri čemu je spomenuta i otpusna klauzula od oko 50 milijuna eura u izvještaju The Athletic-a.

To bi sigurno učinilo da Werner pređe u Liverpool ili Chelsea, a 23-godišnjak dugo izgleda kao jedan od najboljih mladih igrača u Europi.

Sa 84 gola u svim natjecanjima tijekom posljednje četiri sezone, Werner je pokazao svoju kvalitetu, a sada bi se trebao približiti svojim vrhunskim godinama.

Liverpool trenutno ne izgleda previše očajno za novim napadačem, ali, kao što je spomenuto, ako je vjerovati izvještaju Don Balona o interesu Real Madrida za Manea, nema sumnje da bi njima odgovaralo pojačanje kao što je Werner.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!