NaslovnicaVijestiJurgen Klopp dovodi njemačkog Cristiana Ronalda za 20 miliona funti!?

Jurgen Klopp dovodi njemačkog Cristiana Ronalda za 20 miliona funti!?

Kako pišu lokalne novine iz Liverpoola, Liverpool Echo, Jurgen Klopp na Anfield želi dovesti velikog njemačkog talenta, veznjaka Bayer Leverkusena Juliana Brandta.

20-godišnjak je trenutno jedan od najvećih talenata u svijetu nogometa, a već ga mnogi upoređuju sa zvijezdom Real Madrida, legendarnim Cristianom Ronaldom. Cijena transfera bi trebala iznositi oko 20 miliona funti, jer toliko iznosi njegova otkupna klauzula u ugovoru.

Klopp poznaje Brandta vrlo dobro, još iz vremena dok je trenirao u Bundesligi. Julian je napustio Wolfsburg i stigao u Leverkusen 2014. godine, i od tada se razvio u sjajnog igrača. Ove sezone samo su Emil Forsberg i Ousmane Dembele skupili više asistencija od njega u Bundesligi.

Bayer Leverkusen nema namjeru prodavati ga ove zime, ali ukoliko ‘Redsi’ aktiviraju otkupnu klauzulu, ‘apotekare’ će se malo toga pitati. 20-godišnjak, ne samo da bi donio veću dubinu u timu Jurgena Kloppa, već bi donio i dodatan kvalitet koji će im itekako biti potreban ukoliko žele sustići vodeći Chelsea.

Brandt je skupio četiri nastupa za njemačku reprezentaciju, a u 80 bundesligaških nastupa postigao je 17 golova. Liverpool je trenutno drugi u Premier ligi sa 44 osvojena boda iz 20 odigranih utakmica, te ima pet bodova manje od Chelseaja.

[su_tipbet_7eur_no_deposit]

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!