NaslovnicaVijestiJURGEN KLOPP IMA PLAN: Liverpool gubi zvijezdu od 96 milijuna funti, a...

JURGEN KLOPP IMA PLAN: Liverpool gubi zvijezdu od 96 milijuna funti, a stižu dvije zamjene za 77 milijuna!

Liverpool je, kako se izvještava, planirao zapanjujući dvostruki transfer iz Barcelone kako bi popravio svoju obranu, jer riskiraju gubitak Virgil van Dijka od Real Madrida.

JURGEN KLOPP IMA

Redsi se povezuju sa potencijalnim transferom od 77 milijuna funti za braniča Barce Samuel Umtitija i desnog beka Nelsona Semeda.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


To tvdi španjolski izvor Don Balon, koji navodi da su trenutačno obojica igrača prioritet menadžera Liverpoola Jurgen Kloppa.

Njemački taktičar će bez sumnje imati na umu zamjene u slučaju da Van Dijk ipak napusti klub.

Nedavna ozljeda Joela Matipa je bila udarac za Liverpoolovu obranu, a Joe Gomez i Dejan Lovren nisu baš najuvjerljivije rezervne opcije za klub.

Liverpool također ovog ljeta nije uspio pokriti poziciju lijevog beka nakon odlaska Alberta Morena, a Semedo može igrati na bilo kojoj poziciji u obrani ako je to potrebno.

Izgubiti Van Dijka od Real Madrida bi bio veliki udarac za Liverpool i oni će učiniti sve što mogu da bi spriječili taj transfer.

Ipak, Umtiti je također kvalitetan branič i mogao bi biti dobar potpis za zamjenu Nizozemca.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!