NaslovnicaVijestiJurgen Klopp ima samo jedan selfie na svom telefonu i to sa...

Jurgen Klopp ima samo jedan selfie na svom telefonu i to sa Lionelom Messijem

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp jednom je otkrio da je slika s Lionelom Messijem bila jedini selfie na njegovom telefonu – a bio je u istoj prostoriji kao Cristiano Ronaldo kada je slika snimljena.

Za mnoge od vas koji ovo čitate, tipičan album na vašem telefonu sastojat će se od nekoliko ‘selfieja’ s članovima obitelji ili partnerom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ove će fotografije često biti snimljene u vašem omiljenom odmaralištu ili na velikom otmjenom vjenčanju – ali Jurgen Klopp nije jedan od tih ljudi.

“Imam jedan selfie na svom pametnom telefonu”, rekao je Nijemac tijekom posebnih pitanja i odgovora na premijeri gala večere LFC Foundationa 2018. “To je s Messijem. Cristiano je također bio u sobi…”

Dakle, imamo ga. Klopp se očito ne zamara selfijima članova obitelji, ali slika s vjerojatno najboljima svih vremena bila je obavezna.

Još 2020. godine, menadžer Liverpoola napravio je svoj izbor u raspravi o kojoj se mnogo raspravljalo između Lionela Messija i Cristiana Ronalda.

“Za mene Messi, ali ne bih se mogao diviti Ronaldu više nego što već jesam,” rekao je na YouTube kanalu freekickerz nakon što su ga pitali koga preferira.

“Objašnjenje je sljedeće: već smo igrali protiv obojice i obojicu je gotovo nemoguće braniti. Ali Messi ima puno manje fizičke zahtjeve.”

“Ima i nekih mlađih igrača koji imaju sličan potencijal, ali učiniti to u ovom vremenskom razdoblju još je nevjerojatnije.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!