NaslovnicaVijestiJurgen Klopp imenovao svoje najbolje pojačanje u Liverpoolu!

Jurgen Klopp imenovao svoje najbolje pojačanje u Liverpoolu!

Jurgen Klopp je sastavio nevjerojatan sastav kao menadžer Liverpoola, poboljšao svoje igrače i potpisao neka vrlo dobra pojačanja, a sada je napravio iznenađujući izbor za svoje najbolje pojačanje u Liverpoolu.

Jurgen Klopp imenovao

Menadžer Liverpoola je svoju ekipu doveo do preostale dvije pobjede za osvajanje njihove prve titule u 30 godina, naslova koji bi do sada imali da nije bilo ove stanke u nogometu.

Klopp je posljednjih nekoliko godina gradio sjajnu ekipu i napravio odlična pojačanja, čak i ona koja su oborila svjetske rekorde poput Alissona i Virgil van Dijka koji su vrijedili svaki novčić.

Nijemac je na pitanje Football Podcasta o tome koje je njegovo najbolje pojačanje, otkriva da je riječ o igraču koji je već bio u klubu, Trent Alexander-Arnold.

“Trent je”, rekao je bivši menadžer Borussije Dortmund, “Nismo ga trebali kupiti, ali moj pomoćnik Pep Lijnders ga je doveo ovamo i rekao: “Igrao je ulogu broja 6 za mene. Igrao je desnog beka, desno krilo i lijevo krilo.”

“Tada je došao i postojao je samo jedan problem. Trent nije bio dovoljno spreman.”

“Ali on je bio dijete pa nije ima kondicije, ali vidjeli smo odmah da je nogometno nadaren.”

“Ali nije bio dovoljno spreman, pa smo morali raditi na tome. Sada je napravio prave korake koji su bili nevjerojatni i to je stvarno bilo lijepo vidjeti.”

“Tada je griješio i nije odustajao.”

21-godišnjak je debitovao 2016. godine, u utakmici Liga kupa protiv Tottenhama, a prvu utakmicu je započeo u Premier ligi samo nekoliko mjeseci kasnije u utakmici protiv Manchester Uniteda.

Već je 125 puta igrao za Redse i postao sastavni dio načina na koji Klopp igra, zajedno s kolegom beko Andrew Robertsonom, koji bi također mogao biti stvarno najbolje pojačanje Kloppa s obzirom da je stigao za samo 8 miijuna funti.

Ove sezone Alexander-Arnold ima 12 asistencija u svoje ime u ligi, što ga svrstava na drugo mjesto u konkurenciji, samo četiri iza Manchester Cityjevo Kevina De Bruynea.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!