NaslovnicaVijestiJurgen Klopp kaže da se zvijezda koja zarađuje 200 tisuća funti tjedno...

Jurgen Klopp kaže da se zvijezda koja zarađuje 200 tisuća funti tjedno vratila spremna igrati u Ligi prvaka

Jurgen Klopp otkrio je da je Thiago Alcanatara spreman za susret s Napolijem nakon povratka treninzima. Liverpool počinje svoju sezonu u Ligi prvaka protiv Luciana Spallettija na stadionu Diego Armando Maradona.

Kloppova momčad ulazi u ovu utakmicu nakon remija bez golova s ​​Evertonom u subotu, rezultatom koji ih ostavlja sa samo devet bodova u prvih šest utakmica Premier lige.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Tijekom utakmice protiv Fulhama (2:2) na startu Premier lige u 51. minuti ozlijedio se Thiago Alcantara, dok su Naby Keita i Alex Oxlade-Chamberlain također pauzirani nekoliko tjedana.

Jordan Henderson je propustio susret s Evertonom i očekuje se da će se vratiti pred kraj ovog mjeseca.

Međutim, čini se da su finalisti Lige prvaka dobili veliko pojačanje uoči utakmice protiv Napolija, a Klopp je na tiskovnoj konferenciji u utorak potvrdio da se Thiago vratio i da je na raspolaganju.

“Thiago, ponovno na treningu, već drugi dan. To znači da je spreman, koliko dugo, vidjet ćemo.”

Bez obzira ulazi li Thiago odmah u akciju za večerašnju utakmicu ili ne, ovo će biti veliko olakšanje za Kloppa jer Redsi ulaze u izuzetno zgusnut raspored.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!