NaslovnicaVijestiKlopp: Da sam na mjestu Manchester Cityja...

Klopp: Da sam na mjestu Manchester Cityja…

Trener Liverpoola Jurgen Klopp, upozorava uprkos tome što je njegov tim povećao prednost na vrhu tablice u odnosu na najvećeg rivala Manchester City, koji je poražen dvaput zaredom.

Klopp

“Igraćemo sa njima uskoro… Da sam na njihovom mjestu, razmišljao bih kako imam samo četiri boda manje, a ne sedam. Jer i dalje imamo međusobni duel. Takođe, mi igramo i protiv Arsenala prije toga. Dobro je što imamo šest bodova prednosti. Ali to je to.”

“Sve je to lijepo, brojke su dobre… Ali, do kraja je još 19 utakmica. Sada stvaramo bazu za ostatak sezone, a ta baza je očigledno dobra kada se podvuče crta ispod prvog dijela sezone. Želimo da napravimo kapital za nastavak sezone. Želimo da sami pišemo sopstvenu povijest” rekao je Klopp.

Komentarišući euforiju među navijačima kada su čuli rezultat utakmice Cityja Nijemac je skrenuo pažnju na ekipu koja je izbila na drugo mjesto – Tottenham.

-“Kada je publika slavila, mislio sam da je to zbog nas i baš sam se obradovao. Ali, ja sam naivan tip… Tek kasnije sam shvatio da oni proslavljaju rezultat druge utakmice. A možda je neko našim navijačima mogao da kaže i da je Tottenham pobijedio 5:0!

Liverpool trenutno ima 51 bod, šest više od Tottenhama i sedam od Manchester Cityja, kojem gostuju na Etihadu nakon Nove godine (03.01).

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!