NaslovnicaVijestiJurgen Klopp nakon sramotnog poraza protiv Atalante: O, moj Bože

Jurgen Klopp nakon sramotnog poraza protiv Atalante: O, moj Bože

U prvom četvrtfinalnom susretu Europske lige na Anfieldu, Atalanta je nadigrala Liverpool s uvjerljivih 3:0. Gianluca Scamacca je postigao dva pogotka za goste, dok je treći gol zabio hrvatski reprezentativac Mario Pašalić u 83. minuti. Nakon što je Liverpool doživio prvi domaći poraz u posljednjih 14 mjeseci, trener Jürgen Klopp dao je svoju izjavu.

“Ovo je stvarno bila loša utakmica. O, moj Bože…” započeo je Klopp, koji će na kraju sezone, nakon devet godina na klupi, napustiti Liverpool. “Dobro smo ušli u utakmicu, ali nismo tako nastavili. I prije no što su oni zabili, izgubili smo konce igre. Bilo nas je posvuda, ali i nigdje. Vezni red nam je bio rastegnut. Nisam to odmah prepoznao, stvarno je bilo čudno”, rekao je Klopp.

U drugom poluvremenu, Klopp je izvršio mnoge promjene u sastavu, uključujući ulaske Mohameda Salaha, Andrewa Robertsona i Dominika Szoboszlaia.

“Potpuno razumijem vaše pitanje. Izgubimo li utakmicu, uvijek se govori o promjenama.

No, ponovo bih sve napravio isto, a razlog je taj da i u nastavku sezone želimo biti dobri. Stoga moramo raditi promjene. Ja sam odgovoran za ovaj rezultat, znam to. No, ne bih mijenjao odluku o početnoj postavi”, izjavio je Klopp.

Na upit može li njegova momčad 18. travnja u Bergamu protiv Atalante ponoviti sličan preokret kao protiv Barcelone 2019. godine, Klopp je odgovorio: “Mogu li okrenuti 0:3? Ne znam.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!