NaslovnicaVijestiJurgen Klopp: Nikada ne bih mogao da radim poput njih!

Jurgen Klopp: Nikada ne bih mogao da radim poput njih!

Jurgen Klopp, menadžer Liverpoola, rekao je kako nikada ne bi mogao raditi poput dvojice trenera, koji važe za jedne od najeminentnijih u povijesti nogometa.

Nekadašnji trener Borussije iz Dortmunda Jürgen Klopp kazao je u intervjuu za BBC da ni u kom slučaju ne bi pokušao imitirati sustav rada Sera Alexa Fergusona ili Arsena Wengera i istaknuo je da se osjeća previše starim za društvene mreže.

“Poštujem Arsenea i Ser Aleksa zbog toga što su učinili u nogometu, ali ova igra se prilično promijenila. Mislim da je prvih 15 godina za obojicu bilo kao praznik u odnosu na ono što su u posljednjih 15 godina doživjeli u svojoj profesiji”, istaknuo je Klopp.

[su_no1forfootball]

Ferguson je bio menadžer Manchester Uniteda 26 godina, prije nego što je s te funkcije otišao, dok je Wenger na čelu Arsenala od 1996. godine. Za 50-godišnjeg Kloppa, koji je na Anfeild stigao u listopadu 2015. godine, tako dug staž u jednom klubu skoro je nezamisliv.

“Za 20 godina imat ću 70 i mogu sa sigurnošću reći da tada više neću sjediti na klupi”, istaknuo je Nijemac i šaljivo dodao: “Ne bi trebalo da stvaramo tu sumornu sliku za navijače Liverpoola, da ne bi morali provesti sljedećih 20 godina boreći se s njom. Ostanimo pozitivni”, rekao je bivši “milioner “.

Klopp je izrazio svoje stajalište o društvenim mrežama.

“Ne pratim ih, ali priznajem da imaju utjecaj. Imam 50 godina i ostao sam mlad po pitanju mnogiih stvari u životu, ali sam za društvene mreže previše star”, zaključio je Klopp.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Liverpool je na ždrijebu četvrtfinala Lige prvaka izvukao Manchester City.

“Igrali smo dva puta ove sezone u Premijer ligi protiv njih i imamo učinak od jedne pobjede i jednog poraza. To bi značilo da u meč ulazimo ravnopravni i da smo dovoljno jaki da možemo nositi za takvom ekipom”, smatra Nijemac.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!