NaslovnicaVijestiJurgen Klopp objasnio što bi ga moglo natjerati da napusti Liverpool

Jurgen Klopp objasnio što bi ga moglo natjerati da napusti Liverpool

Nakon godina i godina razočarenja, zrak uzbuđenja se vratio u Liverpool od kada je Jurgen Klopp preuzeo vodstvo 2015. godine. Njemački menadžer je ubrzo postao omiljen među navijačima na Anfieldu, a navijači ne bi htjeli nikoga drugog da ih vodi ka slavi.

Jurgen Klopp objasnio

Znakovi već izgledaju obećavajuće. Redsi su do 2016. godine dostigli dva finala pod vodstvom Kloppa, ali su izgubili od Manchester Cityja u Liga kupu i Seville u Europskoj ligi.

Godinu dana kasnije, bivši menadžer Borussije Dortmun osigurao je povratak Liverpoola u Ligu prvaka, završivši na četvrtoj poziciji Premier lige u svojoj prvoj punoj sezoni kao menadžer Redsa.

Klub je trenutačno na četvrtom mjestu i sprema se za zimski period, koji počinje putovanjem u Arsenal u petak navečer.

Topnici su samo jedan bod za njima na petoj poziciji, što znači da će ih pobjeda kod kuće dignuti na četvrto mjesto, koje bi preuzeli od Liverpoola.

Prije ove posjete, Kloppa su pitali može li oponašati protivnika Arsene Wengera nakon što je on jedan od najboljih menadžera u Premier ligi.

[su_no1forfootball]

“Ostati ovdje 20 godina, ne znam, ne znam!”, rekao je za Metro.

Odanost je jedna od Kloppovih najprivlačnijih osobina, a pokazao je to svojim prijašnjim trenucima u Njemačkoj.

“Do sada, nakon sedam godina (u njegova dva prethodna kluba), osjećao sam da bi trebao krenuti dalje, a tako je i bilo.”

“Prije nekoliko tjedana sam vidio statistiku trenera koji su najduže bili u Bundesligi, a ja sam rekorder u ta dva kluba – Mainz i Dortmund.”

Naravno, on će morati da ostane još mnogo da bi mogao postati trener koji je bio najduže u Liverpoolu, jer Rafa Benitez drži tu čast. Uzimajući u obzir 350 natjecateljskih utakmica i to da je bio na Anfielud od 2004. do 2010. godine, Kloppu će trebati mnogo godina da bi ga prestigao.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Iako Klopp trenutačno ne planira napustiti Marseyside, igra se promijenila otkada su Wenger i Benitez počeli svoje vodstvo, menadžeri se sada brže sele iz kluba u klub nego što je to prije bio slučaj.

Ako bi Nijemac nekada želio napustiti Liverpool, imenovao je vrijeme u kojem bi to želio uraditi.

“Bilo bi vrlo teško postati rekordni trener u Liverpoolu. Ne znam. Dokle god radimo dobro, zaista dobro. To znači da mora postojati prostor za poboljšavanje.”

“Čak i ako osvojite nešto što svi ovdje očajnički čekaju, to bi mogao biti trenutak kada ću reći ‘Uredu, sada je vrijeme da odem'”. To je trenutak kada nitko ne misli da ćeš to uraditi, otići u najboljem trenutku.”

Po samom zvuku toga, Klopp neće biti sretan dok ne postigne nešto posebno u Liverpoolu. A ako to učini i onda odluči otići, ostavit će klub u boljoj situaciji nego u onoj u kojoj ga je pronašao.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!