NaslovnicaVijestiJurgen Klopp objasnio zašto Fabinho još uvijek nije debitirao za Liverpool u...

Jurgen Klopp objasnio zašto Fabinho još uvijek nije debitirao za Liverpool u Premier ligi!

Trener Liverpoola Jürgen Klopp objasnio zašto brazilski reprezentativac Fabinho, koji je stigao u Liverpool kao veliko pojačanje ali u engleskom prvenstvu nije odigrao još niti jednu minutu za ekipu.

FABINHO OTKRIVA

Liverpool je u ljeto napravio odličan posao kada je u svoje redove doveo veznjaka Monaca Fabinha, koji je u posljednjih nekoliko godina jedan od ključnih igrača jedne od najboljih francuskih ekipa. Klub iz Premier liga platio ga je oko 50 milijuna eura, a Brazilac je debitirao na susretu Lige prvaka protiv PSG-a, kada ga je na teren Klopp poslao minutu prije kraja regularnog vremena.

Klopp je objasnio da Fabinho ne igra jer se još nije uspio prilagoditi novoj ekipi.

>> SLAVIŠA JOKANOVIĆ MU PRUŽIO ŠANSU: Sinoć postao najmlađi debitant u historiji engleskog nogometa, a danas sjedio u školskoj klupi!

„On se ne razlikuje od drugih igrača. To nije ništa komplicirano, on ne igra samo zbog činjenice jer se mora prilagoditi. Postoje stvari poput pozicioniranja na terenu, prostor koji treba zatvoriti u odbrani da bi se mogli transformisati u napadu itd. Mi smo nogometna momčad koja ima određeni stil igre. Novi igrači trebaju vremena, budući da su navikli igrati u drugim timovima “, rekao je Klopp i nastavio.

[su_bonus]

“Tri do pet tjedana u nogometu izgleda mnogo, ali ako želite napredovati trebate barem pola godine da se prilagodite. Tek nakon šest mjeseci možeš napraviti sljedeći korak.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!