NaslovnicaVijestiJurgen Klopp objasnio zašto je Mohamed Salah odigrao svih 90 minuta protiv...

Jurgen Klopp objasnio zašto je Mohamed Salah odigrao svih 90 minuta protiv Midtjyllanda!

Jurgen Klopp je rekao da mu je trebalo da Mohamed Salah odigra 90 minuta u remiju Liverpola protiv Midtjyllanda (1-1) u Ligi prvaka – iako je zabrinut zbog zagušenog rasporeda.

Redsi su se već plasirali u nokaut fazu Lige prvaka i zajamčeno im je prvo mjesto u skupini D.

Ali Salah je započeo utakmicu u rotiranom sastavu, te postigao gol u prvoj minuti.

Na kraju je bio u napadu sa Sadiom Maneom i Robertom Firminom, gdje je Klopp nakon utakmice rekao: “Možete napraviti promjene, ali potrebno vam je nekoliko ključnih pozicija.”

“Mogao je igrati samo jedan od njih u napadu. U obrambenoj liniji to je bio razlog zašto je Fabinho igrao 45 minuta. U veznom redu obično bi to bio Naby Keita, ali nije igrao tako često, pa nije mogao ponovo ispuniti ulogu.”

“Što se tiče odluke za Moa, kako se igra razvijala, Mo je izgledao dobro, pa ga zato nismo mijenjali.”

“Iako se igrači nisu mnogo trudili, teško je odigrati svih 90 minuta.”

“Kontaktirao sam sa Mohamedom i on nije imao problema, zbog čega je i ostao na terenu.”

Salah je uspio postati rekordni strijelac kluba na natjecanju, a njegov 22. pogodak odveo ga je iznad prethodnog nositelja Stevena Gerrarda.

Klopp je odao počast Egipćaninu i nazvao ga ‘iznimnim igračem’.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!