NaslovnicaVijestiJURGEN KLOPP OPSOVAO: Evo što je rekao Solskjaeru nakon današnje utakmice!

JURGEN KLOPP OPSOVAO: Evo što je rekao Solskjaeru nakon današnje utakmice!

Danas je odigran jedan od najvećih engleskih derbija, a riječ je o susretu između velikana Manchester Uniteda i Liverpoola. ‘Redsi’ su na Old Trafford stigli sa velikim očekivanjima, s obzirom da su pobjedom imali priliku preuzeti vrh tabele, te pobjeći tri boda Manchester Cityju.

Jurgen Klopp opsovao nakon utakmice protiv Uniteda

To je također bila bitna utakmica i za Manchester United, koji je ‘prodisao’ dolaskom Solskjaera, te se bori za mjesto u Ligi prvaka, nakon što su u prvom dijelu sezone bili na sredini tabele.

Unatoč svemu tome, utakmica je bila poprilično razočaravajuća. U prvom poluvremenu su izvršene čak četiri izmjene, više nego što je bilo upućeno udaraca u okvir oba gola. U drugom poluvremenu se također ništa nije promijenilo, te nismo vidjeli niti jednu pravu priliku. Pored toga što je ovaj derbi jedan od najgorih susreta u Premier ligi ove sezone, zanimljivo je kako je ovo prvi ligaški susret između ova dva kluba koji je završen bez golova.

Kao i uvijek, odmah nakon završetka, novinari su krenuli tražiti izjave od oba trenera. I dok su kamere bile uperene na Jurgena Kloppa, Nijemac je rekao zanimljivu stvar Ole Gunnaru Solskjaeru. Naime, dok su se rukovali on je izjavio: “Je**i pakao, kakva us***a utakmica.”

Mnogi će se vjerovatno i složiti sa njim. Ipak, unatoč jako lošem nastupu njegovog tima, ovaj rezultat nije nimalo loš za njih, s obzirom da United igra u sjajnoj formi u posljednje vrijeme.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!