NaslovnicaVijestiJURGEN KLOPP OTKRIO: Evo što mu je Virgil van Dijk rekao nakon...

JURGEN KLOPP OTKRIO: Evo što mu je Virgil van Dijk rekao nakon jučerašnje utakmice protiv Arsenala!

Jučer je, u derbiju 11. kola Premier lige, Arsenal na Emiratesu ugostio Liverpool, a rezultat je na kraju glasio 1-1.

Van Dijk trebao postići hat trick protiv Arsenala

‘Redsi’ su poveli u 61. minuti kada je gol postigao James Milner, a za konačnih 1-1 u 82. minuti svoj peti gol u Premier ligi ove sezone postigao je Alexandre Lacazette na asistenciju Alexa Iwobija.

[su_bet365_koeficijenti]

Defanzivac gostiju Virgil van Dijk imao je veliki broj prilika tokom utakmice, nakon koje je treneru Jurgenu Kloppu priznao kako je trebao postići hat trick. Njemački stručnjak je u intervjuu za BBC Sport izjavio: “Podjela bodova je pravedna, Emery može reći isto, ali mi smo imali čiste prilike. Kada je Arsenal krenuo po izjednačenje, bacili su sve karte u napad što je stvarno cool, i mi nismo bili tako kompaktni kao što sam želio da budemo.”

“Previše smo posla prepustili veznjacima. Jedan put nismo uspjeli zaustaviti Alexa Iwobija i upisao je asistenciju kod njihovog gola. Imali su nekoliko prilika, naravno, igrali su kod kuće, trenutno im ide jako dobro. Osvojili smo bod, zaslužili smo bod, mogli smo osvojiti i više, ali se ne osjećam kao da smo izgubili dva boda. Sreo sam Virgila van Dijka nakon utakmice i rekao mi je ‘Trebao sam postići hat trick’. Ja nisam bio dobar nogometaš, ali sam bio dobar u skok igri i danas bih postigao tri gola da sam bio na njegovom mjestu.”

Strijelac jedinog gola za goste James Milner također je bio malo razočaran nakon ovog remija. Rekao je: “Kada ste razočarani bodom protiv Arsenala, to je pozitivna stvar. Stvorili smo dosta prilika i mogli smo postići više golova. Želimo igrati uzbudljiv i dobar nogomet, i s obzirom na igrače koje imamo uvijek ćemo pokušati raditi to, ali u velikim utakmicama ponekad to nije moguće. Osvojili smo bod na kraju, što je dobro, ali moramo pronaći način da budemo bolji pred protivničkim golom u ovakvim utakmicama.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!