NaslovnicaVijestiJURGEN KLOPP POJAČAVA NAPAD: Na Anfield stiže pojačanje od 52 milijuna funti!

JURGEN KLOPP POJAČAVA NAPAD: Na Anfield stiže pojačanje od 52 milijuna funti!

Liverpool je dobio zeleno svjetslo za potpisivanje Bayer Leverkusenovog Juliana Brandta, ako klub iz Bundeslige kaže koja je cijena, piše Calcio Insider.

JURGEN KLOPP POJAČAVA

Prijenosna stranica tvrdi da se Redsi žele pojačati u napadu tijekom ovog ljetnog prijelaznog roka i spremni su poslati ponudu kako bi doveli zvijezdu iz Bundeslige.

Razumljivo je da ekipa Jurgen Kloppa želi potpisati 22-godišnjaka nakon što su bili zainteresirani za njega i u siječnju, unatoč činjenici da je u travnju potpisao novi ugovor koji će ga držati u Bayer Leverkusenu do 2021. godine.

Izvješće navodi kako je njemački internacionalac potpisao novi ugovor samo da bi narasla njegova cijena, a sada se smatra da će Leverkusen biti spreman da proda svog talismana za 52 milijuna funti.

[su_premierleague]

Liverpool je spreman platiti kolosalnu cifru od osam brojeva za Brandta i posao je definitivno moguć.

Da li je ovo dobar transfer za Liverpool?

Liverpool bi mogao samo nekoliko novih pojačanja od izazova za Premier ligu sljedeće sezone i dodavanje ekstra kvalitetnog napadača na Anfieldu, to će pojačati Kloppovu dubinu momčadi.

Brandt je visoko rangiran igrač koji je bio odličan ove sezone u Leverkusenu, postižući 12 golova i sedam asistencija u 39 nastupa.

[su_bonus]

On je vješt lijevi krilni igrač i ima atribute da bude pravi uspjeh na Anfieldu.

Ako se vjeruje ovom izvješću, Brandt će biti igrač Liverpoola prije početka sezone 2018/19.

Klub sa Anfielda se povezuje sa njemačkim napadačem već duže vremena i ovo bi mogao biti taj trenutak.

Jualian Brandt je igrao u mladim kategorijama Borgelda, Oberneulanda i Wolfsburga, a zatim dolazi u Bayer Leverkusen 2014. godine, točnije u siječnju. Profesionalni debi je napravio protiv Schalkea u ligi 15. veljače 2014. godine. Zamijenio je Son Heung-Mina u to vrijeme u 82. minuti susreta u porazu kod kuće od 2-1.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!