NaslovnicaVijestiJurgen Klopp pokušava prodati šest nogometaša Liverpoola!

Jurgen Klopp pokušava prodati šest nogometaša Liverpoola!

Jurgen Klopp će u narednih deset dana pokušati prodati šest nogometaša Liverpoola kako bi doveo neka nova pojačanja koje ima na svojoj listi.

Liverpool je od prodaje Harryja Wilsona, Marka Grujića i Taiwa Awoniyja zaradio 30 milijuna eura ovog ljeta, a ostatak novca će pokušati zaraditi prodajom šest nogometaša.

Engleski mediji javljaju kako se na transfer listi još nalaze Divock Origi za kojeg Redsi traže oko 20 milijuna eura, dok je i Xherdan Shaqiri blizu odlaska u Seriju A, točnije Lazio za oko 15 milijuna eura. Na transfer listi se još nalaze Loris Karius, Nathaniel Phillips, Ben Davies i Sheyi Ojo. Za Nathaniela bi Liverpool mogao dobiti oko 15 milijuna eura, dok bi Davies i Ojo mogli otići na posudbu.

Klopp ovog ljeta još uvijek nije doveo niti jedno novo pojačanje, a u svojoj momčadi bi navodno volio vidjeti Manuela LOcatellija, Floriana Neuhausa i Saula Nigueza.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!