NaslovnicaVijestiJURGEN KLOPP PRIZNAO: Evo na koji način planira zaustaviti Neymara i Kyliana...

JURGEN KLOPP PRIZNAO: Evo na koji način planira zaustaviti Neymara i Kyliana Mbappea večeras!

Večeras je na rasporedu jedna od najzanimljivijih utakmica u ovotjednoj Ligi prvaka, a riječ je o utakmici između Paris Saint-Germaina i Liverpoola. Parižani u ovaj susret ulaze poprilično optimistični, s obzirom na činjenicu da će od prve minute nastupiti njihove dvije najveće zvijezde Neymar i Kylian Mbappe, koji su na nedavnoj reprezentativnoj pauzi pretrpjeli povrede.

Klopp otkrio kako će zaustaviti Neymara

S druge strane, optimističan je i trener gostiju Jurgen Klopp, čiji tim je slavio protiv PSG-a u prvom kolu grupne faze Lige prvaka u septembru, kada je rezultat glasio 3-2. Njemački stručnjak je svjestan kako će, ukoliko želi ostvariti pozitivan rezultat, morati zaustaviti napadački trojac francuskog prvaka, Neymara, Mbappea i Cavanija.

Naime, on je priznao kako njegovi igrači imaju posebnu strategiju uz pomoć koje se pripremaju za večerašnji susret protiv njih trojice, a riječ je o gledanju youtube snimaka. Rekao je: “Dali smo im youtube videozapise, ali ova generacija je vjerovatno odgledala preko 500 tisuća videozapisa Mbappea, Neymara i Cavanija, te znaju o njihovim individualnim kvalitetama više nego ja. Međutim, oni taj kvalitet mogu pokazati samo sa loptom, što znači da im moramo zabraniti pristup lopti.”

Ipak, njemački stručnjak je i dodao kako ih niti jedan videozapis na svijetu ne može pripremiti za kvalitet koji Paris Saint-Germain posjeduje: “Teško je zatvoriti sav prostor i ako ga ne zatvorite jednom, ne samo kvalitetom, već i brzinom, nemate nikakve šanse.”

Zatim, na pitanje što očekuje od utakmice, s obzirom da PSG ne zna za poraz na domaćem terenu u Ligi prvaka na čak 20 uzastopnih utakmica, Klopp je odgovorio: “Ne razmišjamo o tome previše, mi smo sportaši i želimo pobijediti. Teško je gostovati u Parizu i ići po dobar rezultat, ali mislim da bismo trebali pokušati.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!