NaslovnicaVijestiJurgen Klopp priznao: "Na ljeto 2018. godine sam odbio ponudu kluba iz...

Jurgen Klopp priznao: “Na ljeto 2018. godine sam odbio ponudu kluba iz Bundeslige”

Njemački strateg napravio je vrlo specifičnu ali i vrlo uspješnu trenersku priču u svojoj domovini. U njegovom bivšem poslodavcu, međutim, bili su vrlo optimističan u pogledu povratka Kloppa u klub nakon više godina.

Jurgen Klopp imao je vrlo plodan period na klupi dortmundske Borussije. Između ostalog, dva je puta osvojio njemačku Bundesligu, okončavši suradnju 2015. Nakon toga Klopp se preselio u Liverpool, gdje piše novu priču o uspjehu i ima čvrst ugovor s klubom do 2022. godine.

Hladan tuš za Barcelonu iz Milana: Inter ne želi prodati jednu od svojihu najvećih zvijezda!

Ali to nije spriječilo izvršnog direktora crno-žutih Joachima Watzkea da 2018. ponovo nazove Kloppa i zatraži od njega da se vrati u staro stado. “U svibnju 2018. zazvonio mi je telefon. S druge strane bio je Aki, koji mi je rekao da se moram vratiti. Nasmijao sam se i pitao ga je li ozbiljan i da li je pijan, s obzirom da imam čvrst ugovor s klubom”, u svojoj biografiji otkriva Klopp.

“Znao sam da će odbiti poziv, jer je želio ostati s Liverpoolom do kraja ugovora. Nisam očekivao pozitivan odgovor, ali morao sam ga nazvati, inače si to nikad ne bi oprostio”, rekao je Watzke.

Klopp je imao puno uspjeha s Redsima, uključujući osvajanje Lige prvaka, i samo mu nedostaje naslov Premier lige koji bi u Liverpool konačno mogao stići ove sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!