NaslovnicaVijestiJURGEN KLOPP PRIZNAO: Nakon Minamina, Liverpool bi mogao dovesti još nekoliko igrača...

JURGEN KLOPP PRIZNAO: Nakon Minamina, Liverpool bi mogao dovesti još nekoliko igrača Salzburga!

Trener Liverpoola Jurgen Klopp dao je zanimljiv intervju u kojem je nagovijestio kako bi njegov klub mogao dovesti još nekoliko igrača Salzburga nakon što su već dogovorili dolazak Takumija Minamina u predstojećem zimskom prelaznom roku.

Liverpool planira dovesti nekoliko igrača Salzburga

‘Redsi’ su aktivirali otkupnu klauzulu Japanca u iznosu od oko osam miliona eura, te tako osigurali prvo pojačanje u posljednjih 18 mjeseci.

Klopp je na današnjoj press konferenciji na pitanje novinara o dolasku 24-godišnjaka na Anfield rekao: “Nema se tu više što za reći. Pričat ćemo o tome kada se sve završi.” Međutim, njemački stručnjak se nije zaustavio na tome, te je nagovijestio kako bi Liverpool, kojem je Minamino već treći omladinac Salzburga koji je stigao u klub, mogao dovesti još nekoliko igrača iz austrijskog prvoligaša.

Naime, rekao je: “Minamino je vrlo dobar igrač, to mogu reći. Međutim, vidio sam još nekoliko njih u Salzburgovom timu koji su mi privukli pažnju.” Nijemac je danas potpisao novi ugovor sa ‘Redsima’, koji će ga zadržati na Anfieldu do 2024. godine.

Nakon potpisa je izjavio: “Za mene osobno ovo je potvrda nastavka suradnje, koja je izgrađena na svemu ono što smo zajedno postigli do sada, te što ćemo postići. Kada vidim razvoj kluba i kolaborativni rad koji se odvija ovdje, osjećam kako moj doprinos može samo rasti.”

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!