NaslovnicaVijestiJURGEN KLOPP PRIZNAO: Oni su definitivno favoriti za osvajanje Lige prvaka ove...

JURGEN KLOPP PRIZNAO: Oni su definitivno favoriti za osvajanje Lige prvaka ove sezone!

Trener Liverpoola Jurgen Klopp otkrio je kako smatra je Paris Saint-Germain favorit za osvajanje ovosezonske Lige prvaka. Parižani su pretrpjeli poraz upravo na gostovanju kod Liverpoola u prvom kolu grupne faze najelitnijeg europskog klupskog takmičenja u septembru.

Klopp smatra da je PSG favorit

Ipak, Thomas Tuchel će se svakako nadati drugačijem ishodu u srijedu navečer, kada ‘Redsi’ dolaze na Park prinčeva. Ta utakmica će biti jako važna i za jedne i za druge, a Klopp je priznao kako smatra da je prvak Francuske vodeći favorit za osajanje titule.

Naime, rekao je: “Mislim da su favoriti za osvajanje Lige prvaka, stvarno i jesu, s obzirom na kvalitet koji imaju. Mislim da ne osjećaju nikakav pritisak. Znam Thomasa Tuchela jako dobro, i siguran sam da će pobrinuti da njegovi igrači prestanu razmišljati o tome što nogometna javnost misli o svemu. Žele proći u nokaut fazu i to je dovoljno dobra motivacija za njih. Imaju stvarno dobar tim koji je upisao impresivan start u ligi, i imaju velike šanse za prolazak u Ligi prvaka. Mnogo timova se mučilo u određenim trenucima ove sezone. Pogledajte Španjolsku i kroz šta veliki klubovi tamo prolaze.”

PSG će danas biti znatno pojačan igranjem najvećih zvijezda Neymara i Kyliana Mbappea, koji su se oporavili od povrede, te će biti u potpunosti spremni za taj susret. Klopp je o Mbappeu dodao: “On je stvarno pun samopouzdanja, zna svoje snage i koristi ih dobro. Ne možete nikada biti sto posto sigurni kako ćete ga dobro čuvati, jer njegova brzina je nevjerovatna. Kada pogledate na igrače koji dominiraju svjetskim nogometom, kao što su Messi i Ronaldo u posljednjih nekoliko godina, a zatim ranije zvijezde Barcelone Xavi i Iniesta, kao i Zlatan Ibrahimović, zapitate se da li zaista postoji netko tko može imati isti učinak u znatno težem nogometu? Moderni nogomet je postao dosta teži za ovakve igrače.”

Liverpool je trenutno vodeći u grupi C sa šest osvojenih bodova, isto koliko i drugoplasirani Napoli, te jedan više od Paris Saint-Germaina, koji se nalazi na trećem mjestu. Parižanima je pod svaku cijenu potrebna pobjeda, te nema sumnje kako će baciti sve karte u napad od prve minute. Koeficijent na to da domaćin večeras neće izgubiti iznosi 1,34, dok koeficijent da će oba tima postići gol iznosi 1,44, što bi se svakako moglo iskoristiti.

=> Bet365 kladionica trenutno daje bonus kredite za nove igrače, te nema manipulativni trošak i porez na dobitak… OTVORI BET365 RAČUN I KLADI SE NA PONUĐENU OKLADU!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!