NaslovnicaVijestiJurgen Klopp pronašao idealnog partnera za Virgil van Dijka: Koštat će ga...

Jurgen Klopp pronašao idealnog partnera za Virgil van Dijka: Koštat će ga 75 milijuna eura i stiže iz Španjolske!

Prema izvješćima, Jurgen Klopp je identificirao Sevillinog Diega Carlosa kao braniča koji bi mogao biti partner Virgil van Dijku u Liverpoolu.

Lideri Premier lige su vidjeli kako Joe Gomez i Joel Matip impresioniraju zajedno sa Van Dijkom, koji je bio u top formi otkako je došao na Anfield iz Southamptona za 75 milijuna funti u prosincu 2017. godine.

Ali, prema pisanju Sporta, Klopp smatra da je Diego Carlos idealan partner koji bi mogao igrati uz Van Dijka. 27-godišnjak ima otpusnu klauzulu od 75 milijuna eura u svom ugovoru sa Sevillom.

Također izvještavaju da je Barcelona zainteresirana za Diego Carlosa, te su spremni napraviti prvi korak ka njegovom dovođenju već neko vrijeme.

Izvještava se da Barcelona vidi Diego Carlosa kao ‘kompletnog nogometaša’ koji može igrati nogomet i u Ligi prvaka. Sevilla je potpisala Brazilca iz francuskog Nantesa za oko 13.5 milijuna funti.

Međutim, Barcelona ne želi ispuniti klauzulu o oslobađanju Diega Carlosa i spremni su ponuditi Ivana Rakitića Sevilli kao dio dogovora. Jasno je da je Rakitić, koji je ove sezone započeo samo 10 utakmica u La Ligi, otvoren za povratak u svoj bivši klub.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!