NaslovnicaVijestiJURGEN KLOPP PRONAŠAO NOVOG COUTINHA: Svojom igrom podsjeća na Brazilca - Nijemac...

JURGEN KLOPP PRONAŠAO NOVOG COUTINHA: Svojom igrom podsjeća na Brazilca – Nijemac će ga pokušati dovesti!

Dvije godine od odlaska Brazilca, Liverpool bi mogao biti na ivici dovođenja čovjeka koji bi mogao zamijeniti i popuniti to mjesto koje je Coutinho ostavio.

POTVRĐENO

Tijekom prvog dijela sezone 2017/18 nije bilo sumnje tko je Liverpoolova zvijezda. Uprkos odličnom Mohamed Salahu, Philippe Coutinho je zapalio Anfield svojim potezima i nevjerojatnom brzinom te je time zaslijepio navijače Redsa.

Naravno, taj sjaj kojim je zaslijepio sve navijače Liverpoola je prestao kada je Brazilac prešao u Kataloniju na zimskom prijelaznom roku 2018. godine.

Coutinhov odlazak je omogućio kupnju Virgila van Dijka koji je pojačao i učvrstio obranu Jurgen Kloppa.

Budući da je Van Dijk odličan u obrani, Redsima je sada potrebna samo još jedna posljednja stvar koja bi se mogla dodati u ovaj tim.

To je dovođenje nekoga sličnog Coutinhu, koji može razbiti ekipu koja igra autobus-formaciju sa lakoćom.

Netko tko može nahraniti merkuralnu snagu Salaha, Firmina i Manea.

Čini se da je Jurgen Klopp napokon pronašao tog čovjeka u svojoj domovini u Njemačkoj. Prema pisanju Corriere dello Sporta, Redsi su zainteresirani za dovođenje marokanskog kreativnog veznjaka Amine Harita na Anfield.

Harit je posljednjih nekoliko sezona zaista briljirao u Bundesligi i on je bez ikakve sumnje u istom kalupu kao i Coutinho.

Marokanac je poznat po izvrsnim dinamičkim driblingom i nevjerojatnim Cruyffovim okretima. Već je postigao pet golova i 3 asistencije u 18 utakmica ove sezone i sa samo 22 godine ima dovoljno vremena za razvoj.

Schalke zahtijeva više od 17 milijuna funti za svoju zvijezdu!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!