NaslovnicaVijestiJurgen Klopp pronašao zamjenu za Van Dijka!

Jurgen Klopp pronašao zamjenu za Van Dijka!

Liverpool je već počeo tražiti zamjenu za Virgila van Dijka, koji se prošlog tjedna teško ozlijedio i predviđa se da će biti van terena do kraja sezone. Umjesto njega, Klopp želi dovesti braniča iz Bundeslige.

Jurgen Klopp pronašao

Redsi su zainteresirani za braniča Schalkea Ozana Kabaka, kojeg su imali namjeru dovesti u ljetnom prijelaznom roku, ali je njemački klub tražio previše novca.

Navodi se kako je Liverpool nudio 25, ali je Schalke tražio 33 milijuna eura, tako da su dogovori brzo propali.

Međutim, Schalke u međuvremenu imao mnogo finansijskih problema i muče se za isplatom plaća svojim igračima, tako da se sada vjeruje kako će na zimskom prijelaznom roku njihova uprava smekšati i pustiti Kabaku da ide u Premier ligu.

Tvrdi se da će Liverpool ponovo poslati ponudu od 25 milijuna eura, te da će Nijemci ovog puta prihvatiti, jer im je novac prijeko potreban.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!