NaslovnicaVijestiJURGEN KLOPP SIGURAN DA ĆE GA DOVESTI: Liverpool poslao upit za napadača...

JURGEN KLOPP SIGURAN DA ĆE GA DOVESTI: Liverpool poslao upit za napadača iz Serije A!

Navodno je Liverpool jedan od klubova koji je poslao ponudu za transfer čuda od djeteta iz Intera, Sebastiana Esposita.

JURGEN KLOPP SIGURAN

17-godišnji napadač izgleda izuzetno uzbudljivo, jer se Liverpool pridružio Cityju, PSG-u i Borussiji Dortmund kao timovima koji su krenuli po zvijezdu Intera, prenosi Inter News.

Liverpool ima dobre rezultate u posljednje vrijeme kada je u pitanju dovođenje najboljih talenata širom Europe, jer su ovog ljeta doveli talentirane tinejdžere poput Harveyja Elliotta i Seppa van den Berga.

Redsi su doveli i Trent Alexander-Arnolda iz svoje akademije, dok Rhian Brewster također izgleda kao jedan od igrača koji bi mogao ući u prvi tim.

Esposito bi se zbog toga mogao povezati sa Jurgen Kloppom, koji je tijekom cijele karijere pokazao da je spreman dati priliku mladim igračima i pomoći im u njihovom razvoju.

Ipak, ostaje da se vidi kakav će izbor donijeti Esposito u svojoj budućnosti sa naizgled toliko ponuda koje dolaze za njega, a sve izgledaju primamljivo iz različitih razloga.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!