NaslovnicaVijestiJurgen Klopp tražio od uprave Liverpoola da mu dovedu ova dva igrača!

Jurgen Klopp tražio od uprave Liverpoola da mu dovedu ova dva igrača!

Jurgen Klopp je zatražio od Liverpoola da osigura dvostruko pojačanje u napadu u obliku Harveyja Barnesa iz Leicester Cityja i Luke Jovića iz Real Madrida.

Jurgen Klopp tražio

U Robertu Firminu, Mohamedu Salahu, Sadiju Maneu i Diogo Joti, Klopp ima prekrasan napadački kvartet koji je donio dosta golova i asistencija.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No, oni ne postaju ništa mlađi, sa prosjekom od 29 godina, Klopp, kao i sportski direktor Michael Edwards traže nove opcije za budućnost.

Dosta igrača je skautirano, ali prema engleskim medijima, Barnes i Jović su identificirani kao dvije ključne mete.

Govoreći na konferenciji za novinare, Klopp je rekao: “Barnes je vjerojatno jedan od najvećih talenata, nisam siguran da li je cijenjen onoliko koliko bi trebao biti, on je nevjerojatan igrač da budem iskren, pravi Leicesterov proizvod .”

Jović je u međuvremenu bio interes Liverpoola nakon što je postigao 27 golova u 48 utakmica za Eintracht iz Frankfurta, a na kraju je potpisao za Real Madrid za 60 milijuna eura.

Međutim, za Los Blancose je postigao samo dva gola, a prošle sezone se vratio u Frankfurt na posudbu.

Nakon što se mučio u Realu i imao minimalnu minutažu, navodi se da 23-godišnjak želi nastaviti dalje.

Najnovije vijesti

Krajem godine Jesus Navas će se povući iz profesionalnog nogometa: “Kad...

0
Aktualni europski prvak sa španjolskom reprezentacijom Jesus Navas odlučio se krajem ove godine oprostiti od aktivnog igranja nogometa.Htio je to učiniti ljetos nakon što...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!