NaslovnicaVijestiJürgen Klopp uputio ispriku Sir Alexu Fergusonu

Jürgen Klopp uputio ispriku Sir Alexu Fergusonu

Trener Liverpoola, njemački stručnjak Jurgen Klopp uputio je ispriku Sir Alexu Fergusonu, nekadašnjem treneru Manchester Uniteda. Nijemac je Fergusona probudio u ranim jutarnjim satima kako bi mu rekao da je Liverpool postao prvak Engleske.

Da stvar bude još čudnija, Klopp i Ferguson nisu u redovitom kontaktu, no utatoč tome Ferguson je njemačkom treneru poslao čestitku nakon kraja prošle sezone. Redsi su na naslov prvaka čekali dugih 30 godina.

“Problem je u tome što sam se te noći kasno vratio u svoju sobu, nisam mogao odmah da zaspim, pa sam prošao kroz poruke koje sam dobio, a jedna od njih je bila i od Sir Alexa.”, rekao je Klopp.

“Odgovorio je na vrlo pristojan način. Mislim da je bilo oko tri ujutru, i nisam očekivo da će mu telefon biti pored kreveta. Nisam htio da ga probudim. Ako se to dogodilo, onda mi je stvarno žao Alex!”

“Mislim da on ne želi sa mnom prveiše da priča o uspjesima Liverpoola, od tada nismo u kontaktu.”, rekao je Nijemac.

Liverpool je danas uspješno počeo obranu titule nakon što su pobijedili Leeds na svom Anfieldu 4-3 u prvom kolu nove sezone engleskog Premiershipa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!