NaslovnicaVijestiJustin Kluivert otkrio u kojem klubu bi volio igrati jednog dana

Justin Kluivert otkrio u kojem klubu bi volio igrati jednog dana

Mladi krilni igrač Ajaxa Justin Kluivert otkrio je kako se nada da će jednog dana zaigrati za neki od najboljih klubova iz Premier lige, a također je i dodao kako bi teško bilo odbiti Barcelonu i Real Madrid.

Kluivert želi u Premier ligu

18-godišnjak se smatra jednim od najvećih talenata u nizozemskom prvenstvu. U ukupno 19 ligaških nastupa ove sezone postigao je šest golova i podijelio četiri asistencije.

Već duže vrijeme interes za njega pokazuje Manchester United i, iako je priznao kako namjerava ostati u Nizozemskoj još neko vrijeme, dodao je kako bi razmotrio ponude nekih od najboljih klubova iz Engleske.

“Ukoliko dobijete dobru ponudu, nikad ne znate”, rekao je Kluivert u intervjuu za Helden, te nastavio: “Engleska mi odgovara, Arsenal, Tottenham Hotspur, Chelsea ili Manchester United su dobri klubovi u kojima bih mogao igrati za nekoliko godina.”

Sin legendarnog napadača Barcelone Patricka Kluiverta također je izjavio kako ne isključuje mogućnost da jednog dana zaigra i u Španjolskoj: “Gdje god odem, svi poznaju mog oca. On me je često pitao da me povede u Barcelonu da razgledam Camp Nouu. Volio bih otići u Barcelonu umjesto u Real Madrid. Barcelona je u mom srcu, ali tko sam ja da kažem ne Real Madridu?”

[su_no1forfootball]

Justinov ugovor sa nizozemskim velikanom ističe u ljeto 2019. godine, a pregovori oko produženja ugovora su već počeli. Sportski direktor kluba Marc Overmars je priznao kako je mnogo klubova zainteresovano za dovođenje Kluiverta, kao i nekoliko njegovih suigrača.

On je u izjavi za De Telegraaf rekao: “Razgovaram o njegovom novom ugovoru sa njegovim agentom Minom Raiolom i još uvijek se nadam kako ćemo postići sporazum. Pored njega, postoji interes mnogih klubova za još nekoliko igrača, uključujući Hakima Ziyecha, Andrea Onanu, Matthijsa de Ligta, Davida Neresa. Prošle sezone smo pokazali što možemo učiniti u Europskoj ligi, voljeli bismo doživjeti još jednu sezonu poput te i, ukoliko zadržimo trenutnu ekipu na okupu, postoji velika šansa za to.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!