NaslovnicaVijestiJuve bez ključnih igrača protiv Napolija

Juve bez ključnih igrača protiv Napolija

juventus

Juventus u ozbiljnim problemima ide na najteže gostovanje u prvenstvu, ono protiv prvoplasirane momčadi Serie A – Napolija. ‘Stara dama’ u Napulj putuje s Goznalom Higuainom koji se tek vratio s operacije, ali bez Marija Mandžukića i Benedikta Howedesa.

Večeras je na rasporedu utakmica između prvoplasiranog Napolija i trećeplasiranog Juventusa u 20:45. ‘Stara dama’ zaostaje 2 boda za Interom te 4 za Napolijem, a za vratom puše Roma koja ima samo 3 boda manje, ali i utakmicu manje, što znači da će Juventus eventualnim porazom završiti na 4. mjestu u Italiji.

Mario Mandžukić je prema pisanju medija iz Italije tražio od trenera da ga vrati na poziciju centralnog napadača kako bi se što bolje pripremio za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Idealna prilika je bio izostanak Higuaina kako bi se ‘Mandžo’ što prije nametnuo na tu poziciju.

mandzukic napoli

Allegri ima druge planove, na poziciji rotacijskog igrača za Higuaina on želi Hrvata, ali ne Mandžukića. Novi napadač u Juventus bit će Marko Pjaca koji se vraća nakon duge ozljede i njega pripremaju kao novu ‘devetku’. Mandžukić je imao lošu sreću jer je danas stvarno trebao biti u napadu, ali izgleda kako će na kraju Higuain igrati, a on neće jer je na treningu zadobio ozljedu mišića lista.

[su_live_koeficijenti_v2]

Dobre vijesti za Juventus

Nije sve tako sivo za momčad iz Torina. Dobre vijesti stižu za bijelo-crne, a to je povratak nekolicine jednako bitnih igrača, a to su: Federico Bernardeschi, Juan Cuadrado te stup čvrste Juventusove obrane – Giorgio Chiellini. ‘Stara dama’ danas ima priliku da dokaže kako su i dalje najjača momčad u Italiji i tako smanje prednost momčadi iz Napulja.

Kadar kojeg Juventus danas ima na raspolaganju u Napulju je sljedeći: Buffon, De Sciglio, Chiellini, Benatia, Pjanić, Khedira, Cuadrado, Marchisio, Higuain, Dybala, Douglas Costa, Alex Sandro, Matuidi, Barzagli, Pinsoglio, Asamoah, Szczesny, Rugani, Sturaro, Bentancur, Bernardeschi.

Derbi koji bi mogao imati veliki utjecaj za nastavak borbe za ‘Calcio’ – večeras 20:45!

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!