NaslovnicaVijestiJuve odustaje o Bellerina i Martiala - dovodi dva kapitalca iz PSG-a!

Juve odustaje o Bellerina i Martiala – dovodi dva kapitalca iz PSG-a!

Prema pisanju medija iz Engleske i Italije, Juventus je odavno u pregovorima za Martiala i Bellerina. Naime, spominju se cifre od 50 milijuna eura za Martiala i 40 milijuna eura za Bellerina, ali čini se da je Juve našao opciju B koja im je ekonomski isplativija…

Kako piše Tuttosport ‘Stara dama’ imala za opciju A transfer Martiala na krilo i Bellerina na desnog bočnog, ali pojavila se i opcija B koja se čini ekonomski isplativija. Za transfer Martiala oko 90 milijuna eura, a u Torinu su uvjereni kako bi umjesto njih mogli dovesti Angela Di Mariju i Thomasa Meuniera u paketu za 50-60 milijuna eura.

[su_live_koeficijenti]

Thomas Meunier nije zadovoljan statusom u klubu jer mu je poziciju ‘oduzeo’ Dani Alves iako je Meunier imao dosta minuta, preko 2000 ove sezone. S druge strane Di Maria ima 30 godina, iskusio je igranje u Portugalu, Španjolskoj, Engleskoj i Francuskoj i navodno bi volio novi izazov u Italiji.

PSG ima Neymara, Mbappea i Cavanija koji su tamo sada glavne zvijezde i Di Maria više nema mjesta na svojoj poziciji. Sjajni Argentinac ove je sezone zabio 21 gol i asistirao 15 golova u manje od 3000 minuta. Angel Di Maria zadovoljan je životom u Parizu, ali privlači ga činjenica da bi mogao okušati nogomet u Italiji. Čak je prošlo ljeto razmišljao napustiti Pariz i otići put Milana i obući dres Intera.

[su_watch_live_football]

Di Maria ima 30 godina i njegova cijena više nije 70 milijuna koliko je plaćen kada je imao 27 godina. S druge strane Thomas Meunier ima 26 godina i ne želi svoje najbolje godine trošiti na klupi dok je ispred njega igra 35-ogodišnji Dani Alves. Za njega se zanimao i Real Madrid koji za zamjenu Dani Carvajalu imao mladog i neiskusnog Hakimija. Tada je Meuniera zanimala ta opcija, ali danas samo traži klub u kojem će igrati više.

Juventus nije zadovoljan De Sciglia i hitno je u potrazi za novim desnim bočnim. Do jučer se Bellerin nametao kao prva opcija, ali vidjet ćemo što će biti ovo ljeto…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!