NaslovnicaVijestiJuve pravi mega transfer: Prodaju Higuaina, a zamjena dolazi iz PL!

Juve pravi mega transfer: Prodaju Higuaina, a zamjena dolazi iz PL!

Juventus sprema mega transfer – namjeravaju dovesti napadača iz Premier lige, a planiraju da prodaju Gonzala Higuaina kako bi osigurali novac za transfer.

Juventus pokušava Alvaru Moratu vratiti na sve načine, a uzimajući u obzir veliki novac da je veliki novac u pitanu, na rubu su odluke da prodaju golgetera Gonzala Higuaina ovog ljeta, kako bi zatvorili financijsku konstrukciju za transfer Španjolca.

Španjolski reprezentativac je prešao iz Real Madrida za 75 milijuna funti. Time je izjednačio rekord kojeg je istog mjeseca postavio Belgijanac Romelu Lukaku prešavši u Manchester United za 85 milijuna eura.

[su_live_koeficijenti]

Također je Morata nakon potpisa postao i najskuplji igrač u povijesti kluba iz Londona te najskuplja prodaja u povijesti Real Madrida.

Prema talijanskim medijima, Englezi su spremni prodati ili poslati Španjolca na dvogodišnju posudbu u Torino. Juventus bi za posudbu morao izdvojiti 15 milijuna eura za dvije sezone, a za kupovinu 70 milijuna, što je u ovom trenutku puno za talijanskog prvaka.

>> Transfer glasine: Chelsea šalje Kantea u Madrid u zamjenu za mladu zvijezdu kluba, Lazio kupuje u Arsenalu, United kupuje bivšeg igrača

U toj financijskoj konstrukciji, Higuain je iznenada ubačen, za kojeg je zainteresiran i Paris Saint-Germain, jer traži nasljednika Edinsona Cavanija.

Argentinski nogometni reprezentativac je službeno postao novi član talijanskog prvaka Juventusa u srpnju 2016. godine. Argentinac je za torinsku Staru damu potpisao ugovor na četiri godine, a njegov bivši klub Napoli dobio je 90 milijuna eura čime je Higuaín postao treći najskuplji nogometaš u povijesti.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Time je ostvaren najveći transfer u povijesti talijanske lige, a Higuaín je u Juventusu dobio plaću od 7,5 milijuna eura po sezoni što je najveći ugovor u talijanskom nogometu.

“Pipita” je vrhunska klasa, pravi dodatak Neymaru i Mbappeu, ali zbog financijskog fair-playa PSG neće moći izdvojiti više od 50 milijuna eura. Početak prijelaznog roka je daleko, najveći transferi će se dešavati ipak poslije Svjetskog prvenstva u Rusiji, koje završava 15. srpnja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!