NaslovnicaVijestiJuventus bi mogao biti izbačen iz Serije A

Juventus bi mogao biti izbačen iz Serije A

Velikan talijanskog nogometa Juventus ima velikih problema zbog kršenja finansijskih propisa. Veliki broj talijanskih prvoligaša, uključujući Juventus, Sampdoriju i Napoli, bili su pod istragom zbog umjetnog napuhavanja vrijednosti transfera, ali u slučaju Juventusa sumnja se na daljnje malverzacije.

Radi se o tome da je Stara dama tijekom izbijanja pandemije koronavirusa 2020. godine potpisala smanjenje plaće za 23 prvotimca kako bi klub mogao premostiti to razdoblje. No, tužiteljstvo tvrdi da su ti ugovori bili fiktivni i da je Juventus na crno isplaćivao punu plaću, ali da su im potpisani ugovori omogućili manje poreze.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Podsjećamo da je Juve 2006 .godine nakon izbijanja afere Calcipoli izbačen u Seriju B, a klubu su nakon toga retroaktivno oduzeti naslovi.

Talijanski mediji istražuju mogućnost ponovnog izbacivanja Juventusa iz Serije A ako istraga utvrdi spomenute finansijske probleme. Osim izbacivanja iz lige, moguće je da kazne Juveta i sa oduzimanjem bodova.

Prije nekoliko dana predsjednik Andrea Agnelli, zatim njegov zamjeni Pavel Nedved i izvršni direktor Maurizio Arrivabene napustili su klub, a to je učinilo i niz manjih dužnosnika. Trenutno je pod istragom 16 ljudi, sadašnjih i bivših zaposlenika kluba, a imena koja se istječu su Pavel Nedved, Andrea Agnelli i Maurizio Arrivabene.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!