NaslovnicaVijesti"Juventus bi mogao izgubiti dva važna igrača"

“Juventus bi mogao izgubiti dva važna igrača”

Generalni direktor Juventusa Giuseppe Marotta priznao je kako bi prvak Serije A mogao imati velikih problema u zadržavanju Alvara Morate i Juana Cuardada u klubu, te je dodao da su spremni poslati ponudu za Edinsona Cavanija.

Juventus bi mogao izgubiti dva važna igrača

Morata je stigao u Juventus iz Real Madrida prije dvije godine, ali tim sa Santiago Bernabeuaa ima mogućnost otkupiti ugovor 23-godišnjaka .Cuardado, u međuvremenu, je na posudbi u timu iz Torina do kraja sezone, te će se ovog ljeta vratiti u Chelsea ukoliko “Stara dama” ne otkupi njegov ugovor.

“Želimo ojačati tim u predstojećem transfer roku, iako razumijemo da to neće biti lak zadatak jer je tim već na vrlo visokoj razini”, izjavio je Marotta za Sky Sport.

“Nismo imali puno problema u Seriji A, ali stvari su teže u Europi. Igrači koje imamo su već dosta kvalitetni i neće biti lako pronaći igrače koji su još kvalitetniji. Cavani bi nam mogao pomoći, ali on je igrač Paris Saint Germaina i ne znamo što će se dogoditi s njim. Spremni smo poslati ponudu za njega ukoliko se ukaže prilika.”

“Zadržati Moratu u klubu će biti vrlo teško. Kao zamjena bi mogao doći Domenico Berardi iz Sassuola. No, naš glavni cilj je zadržati Alvara Moratu. Bit će to kompliciran posao koji nije u našim vlastitim rukama. Alvaro je sretan ovdje, osjeća se kao kod kuće u Juventusu.”

“Još nismo održali razgovore sa Chelseajem vezane za Cuadrada, ali to će također biti kompliciran posao, kao i sa Moratom. Juan je važan za nas, ali on je samo posuđen igrač iz Chelseaja. Chelsea je dobro opskrbljen na njegovoj poziciji, tako da ćemo se pokušati nagoditi s njima. Juventus bi mogao izgubiti dva važna igrača, ali potrudit ćemo se da se to ne desi.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!