NaslovnicaVijestiJuventus doveo Brazilca!

Juventus doveo Brazilca!

19-godišnjak će se preseliti u Torino, nakon što njegov trenutni klub ne želi da ga izgubi u besplatnom transferu. Radi se o Kaiou Jorgeu, brazilskom napadaču, koji je kako mediji navode već dogovorio transfer u Juventus.

Juventus doveo Brazilca

Kaio bi već u četvrtak mogao otputovati u Italiju kako bi završio transfer u divove iz Serije A.

Iskoristivši njegov ugovor koji istitče, što znači da bi mogao otići besplatno u prosincu, Juve je od Santosa izvukao relativno povoljne uvjete za prodaju mladog perspektivnog igrača.

Stara dama će potrošiti 3 milijuna eura za početak na Kaioa, od čega će polovica biti isplaćena ove godine, a ostatak 2022. godine, plus još milijun eura u bonusima.

Santos će također prikupiti 5% dobiti od bilo koje buduće prodaje.

Portugalska ekipa Benfica je također pokazala interes za Kaia, ali izgleda da je on već izabrao Torino nakon što je izbio na scenu u Vili Belmiro.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!