NaslovnicaVijestiJUVENTUS DOVODI JEDNOG OD NAJBOLJIH NAPADAČA NA SVIJETU: Spremni platiti njegovu klauzulu...

JUVENTUS DOVODI JEDNOG OD NAJBOLJIH NAPADAČA NA SVIJETU: Spremni platiti njegovu klauzulu od samo 30 milijuna eura!

Ponekad jednostavno postane jasno da je netko predodređen za višu razinu, ali uvijek je zanimljivo vidjeti koji klubovi dolaze i prave transfere i gdje igrači zapravo završavaju.

JUVENTUS DOVODI

Erlin Haaland je ove sezone bio senzacionalan za RB Salzburg, a također je pokazao što može i u Ligi prvaka.

Ako ga gledate u osnovnom smislu – on ima 19 godina, izvanredan je i fizički i tehnički, dokazao je iskustvo na vrhunskoj razini i ima 28 golova u 24 utakmice ove sezone. Na temelju tih stvari, oečkivali biste da bi svaki veliki klub na svijetu mogao biti zainteresiran.

Prema Corriere dello Sportu, prvi korak je Juventus. Zanimljivo je što se u izviješću pokušava sugerirati da bi njegova vrijednost bila oko 80 milijuna eura, ali on zapravo ima klazulu o oslobađanju od 30 milijuna eura.

U ovom trenutku nema naznaka da je posao dogovoren, ali bilo bi zanimljivo vidjeti što bi Juventus učinio da ga potpiše. Ako ga neko vrijeme nisu planirali razvijati sa klupe, sugeriralo bi se da bi Gonzalo Higuain, Cristiano Ronaldo ili Paulo Dybala mogli završiti van tima.

Priča također ukazuje na to da je Manchester United sada favorit. Taj transfer bi imao smisla kada uzmete u obzir da je Ole Gunnar Solskjaer surađivao sa mladim igračem kada su bili zajedno u Moldeu, ali čini se da je Borussia Dortmund također zainteresirana.

Svakako izgleda kao da će uskoro otići, ali još uvijek ne znamo točno kamo želi ići ili tko ima najbolje šanse da ga potpiše.

Najnovije vijesti

Deschampsov izbor za Europsko prvenstvo: Evo tko je na popisu francuske...

0
Didier Deschamps, francuski izbornik, otkrio je popis igrača za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Iako izbornici mogu povesti 26 igrača, Deschamps je odabrao njih 25....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!