NaslovnicaVijestiJuventus dovodi lijevog bočnog, a ovo su potencijalna pojačanja!?

Juventus dovodi lijevog bočnog, a ovo su potencijalna pojačanja!?

Kako pišu mediji u Italiji, Alex Sandro ovo će ljeto možda napustiti ‘Staru damu’, a klub u koji bi Alex Sandro trebao ići vjerojatno je Chelsea. No, čak da Alex Sandro i ostane u klubu što je realna opcija, Kwadwo Asamoah vjerojatno će put Intera iz Milana..

Kako piše Gazzetta, Juventus trenutno razmatra opcije koga bi doveli na poziciju lijevog bočnog. Pitanje je dakako – hoće li Alex Sandro napustiti klub ili neće jer nije isto dovoditi igrača koji će biti rotacija i igrača koji bi trebao biti standardni prvotimac.

Opcije koje se pojavljuju u medijima su:

1) Filipe Luis – ovaj 32-ogodišnji Brazilac trenutno je u Atletico Madridu, riječ je o igraču koji je prošao i Realovu školu, a ima i iskustvo igranja u Premier ligi jer je branio boje Chelseaja. Ugovor mu traje do ljeta 2019. godine, a potencijalni transfer u Juventus ovo ljeto težio bi maksimalno 10 milijuna eura.

[su_bet_builder]

2) Matteo Darmian – ovaj 28-ogodišnji Talijan trenutno brani boje Manchester Uniteda, a riječ je o Milanovom dijetetu koje je u Premier ligu otišlo iz Torina u transferu teškom 18 milijuna eura. Ove sezone baš se i nije naigrao kod Josea Mourinha. Ovaj transfer mogao bi biti između 10 i 15 milijuna eura.

3) Lucas Digne – ovaj 24-godišnji Francuz doveden je u Barcelonu da bude konkurencija Albi, ali i nije se pokazao u najboljem svijetlu. Prije Barcelone nastupao je za Lille, PSG i Romu, a kako piše CalcioMercato – sada je ponuđen Juventusu na posudbu, ali moguće je i transfer do maksimalno 15 milijuna eura.

[su_live_koeficijenti]

4) Layvin Kurzawa je 25-ogodišnji Francuz koji je u PSG došao iz Monaca u transferu vrijednom 25 milijuna eura. Ovaj transfer realan je jedino ukoliko bi Alex Sandro napustio Juve pa bi Kurzawa došao da bude prvotimac. Ovaj transfer teško je izvediv ispod 30 milijuna eura.

5) Juan Bernat – ovaj 25-ogodišnji Španjolac 2014. godine je u Bayern došao iz Valencije u transferu vrijednom 10 milijuna eura. Bernat teško dolazi do minutaže u Bayernu kraj Alabe i trenutno razmišlja o napuštanju Bayerna. Ovaj transfer mogao bi biti težak oko 15 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!