NaslovnicaVijestiJuventus dovodi pojačanje iz Atalante

Juventus dovodi pojačanje iz Atalante

Juventus je navodno pokazao interes za napadača Atalante Luisa Muriela, objavili su talijanski mediji. 31-godišnji Kolumbijac ima ugovor sa Atalantom do 2024. godine, a u Bergamu mu nude produženje saradnje. Međutim, Muriel odugovlači sa potpisom, posebno ove sezone nakon što je imao malu minutažu.

Atalanta će pokušati potpisati novi ugovor sa kolumbijskim internacionalcem, ali ako to ne uspiju, voljni su ga prodati sljedećeg ljeta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U nedavnom ljetnom prijelaznom roku za njega su bili zainteresirani Roma, Inter i Juventus, ali nitko nije bio spreman platiti 15 milijuna eura.

Sada se navodi kako je Juventus ponovo zainteresiran, ali će ga dovesti tek na ljeto sljedeće godine. Luis Muriel je u Atalanti od 2019. godine, gdje u 105 nastupa ima 50 golova. Prije toga je igrao u Sevilli, Fiorentini, Lecceu, Sampdoriji, Udineseu i Granadi.

Za reprezentaciju Kolumbije ima 45 nastupa u kojima je postigao osam golova.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!