NaslovnicaVijestiJuventus dovodi pojačanje iz MLS-a!

Juventus dovodi pojačanje iz MLS-a!

Juventus je u pregovorima za potpisivanje mladog igrača Dallasa Bryana Reynoldsa, prema uvaženom novinaru Fabriziju Romanu.

Juventus dovodi

Talijanski gigant se bori sa Club Bruggeom i Romom za potpis desnog beka, koji je postao Dallasov najmlađi igrač ikada u studenom 2016. godine kada je potpisao svoj prvi ugovor sa prvom momčadi.

Prema Romanu, za igrača nije postignut dogovor, ali pregovori se nastavljaju.

Sada 19-godišnjak, Reynolds je u rujnu potpisao novi četverogodišnji ugovor sa klubom iz MLS-a, što znači da onaj tko ga može namamiti iz Sjedinjenih Država vjerojatno neće proći jeftino.

Da je Juventus bio uspješan, vjerojatno bi ga tada posudili kako bi stekao neko iskustvo – izvještajima koji Cagliarija povezuju sa takvim potezom.

Juventus je nedavno postigao određeni uspjeh sa mladim igračima iz SAD-a, a potpisivanje Westona McKennieja iz Schalkea pokazalo se mudrim potezom.

McKennie je ove sezone za Juventus upisao 15 nastupa na svim natjecanjima, postigavši dva pogotka. Uglavnom igra u veznom redu, ali poznato je da je u prošlosti igrao u obrani.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!