NaslovnicaVijestiJUVENTUS DOVODI ZVIJEZDE UNITEDA I TOTTENHAMA: U siječnju počinju pregovore sa njima...

JUVENTUS DOVODI ZVIJEZDE UNITEDA I TOTTENHAMA: U siječnju počinju pregovore sa njima – mogli bi ih potpisati u besplatnim transferima!

Posljednjih godina nema sunje da je netko bio bolji od Juventusa u ostvarivanju besplatnih transfera. Vidjeli smo da su igrači poput Aaron Ramseya, Emre Cana i Paul Pogbe, kao i Andrea Pirla, stigli bez ikakve naknade.

Prema izvještajima, oni promatraju pet zvijezda iz Premier lige kako bi ih doveli sljedećeg ljeta.

Vijest dolazi od The Suna , koji izvještava da Juventus promatra transfere za Manchester Unitedov trio David De Geu, Nemanju Matića i Eric Baillyja.

Prema pisanu Daily Maila, talijanski divovi su također zainteresirani za potpis Christiana Eriksena i Tobyja Alderweirelda.

Izvješća sugeriraju da je svih pet igrača sada u posljednjim godinama svojih ugovora, tako da bi mogli biti besplatni sljedećeg ljeta.

Zamislili biste da je Ole Gunnar Solskjaer možda zadovoljan što će Matić i Baill krenuti dalje, ali slučaj de Gea je zanimljiv. Već godinama ga smatraju jednim od najboljih svjetskih vratara, ali njegova nedavna forma je bila užasna.

United će morati da mu ponudi novi ugovor ukoliko ga žele zadržati ili će ga pustiti u besplatnom transferu.

Također je vrlo moguće da će dva igrača Tottenhama napustiti klub sljedećeg ljeta. Obojica su došla do točke u karijeri u kojoj bi im ovo mogla biti posljednja prilika za veliki pomak, pa bi im preseljenje u Torino moglo odgovarati.

Neće im dopustiti da razgovaraju sa njima do siječnja oko potpisivanja ugovora, ali izgleda da Juventus već pokušava postaviti temelje za neke velike potpise sljedeće godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!