NaslovnicaVijestiJuventus dovodi zvijezdu Liverpoola: Samo što se dokazao napušta Anfield?

Juventus dovodi zvijezdu Liverpoola: Samo što se dokazao napušta Anfield?

Juventus dovodi zvijezdu Liverpoola. Liverpoolov branič Trent Alexander-Arnold povezan je sa ljetnim transferom u Juventus. 19-godišnjak je bio izvrstan tijekom Liverpoolove zadivljujuće pobjede u Ligi prvaka protiv Manchester Cityja u srijedu nakon što je potpuno ugasio Leroya Sanea na toj strani.

Juventus dovodi zvijezdu

Talijanska medijska kuća calciomercato.it sada je potvrdila da Juventus sprema 15 milijuna funti za Liverpoolovog beka.

Alexander-Arnold je došao iz akademije Liverpoola i debi za svoj klub je imao u listopadu 2016. godine u četvrtom krugu EFL kupa gdje je Liverpool pobijedio Tottenhama sa rezultatom od 2-1.

[su_watch_live_football]

Započeo je u Liverpoolovom sljedećem meču EFL kupa i registrirao je svoju prvu asistenciju za klub, nakon što je namjestio Divock Origiju za prvi gol protiv Leedsa, kojeg su na kraju pobijedili sa 2-0.

Alexander-Arnold je predstavio Englesku na različitim razinama mladih, a prvi put u kolovozu 2017. pozvan je u ekipu U21 za kvalifikacije na UEFA Europsko prvenstvo protiv Nizozemske i Latvije.

Napravio je svoj debi protiv Bournemoutha 5. rujna u pobjedi Liverpoola od 3-0 u toj utakmici.

[su_premierleague]

U ožujku 2018., dok je bio dio U21 ekipe, Alexander-Arnold je pozvan da trenira sa seniorskim nacionalnim timom po prvi put pred njihov prijateljski meč protiv Italije i Nizozemske.

Sada je Juventus prepoznao kvalitetu ovog mladog igrača Liverpoola koji briljira za Redse i pokušat će da ga dovedu na ljetnom prijelaznom roku.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!