NaslovnicaVijestiJUVENTUS GA ZAMALO KUPIO ZA 70 MILIJUNA EURA: Odgodili transfer do ljeta...

JUVENTUS GA ZAMALO KUPIO ZA 70 MILIJUNA EURA: Odgodili transfer do ljeta – sada se i Inter uključio u borbu za njegov potpis!

Juventus će, kako se izvješćuje, da se bori sa Interom za potpisivanje Federico Chiese iz Fiorentine sljedećeg ljeta.

JUVENTUS GA ZAMALO

21-godišnjak je za Viole igrao sjajno, jer je do sada postigao 23 gola i 21 asistenciju u 116 nastupa za klub, a istovremeno ga je to gurnulo u sastav talijanske reprezentacije.

Zauzvrat, nije iznenađenje što je privukao pažnju iz drugih klubova, jer izgleda predodređen za svjetlu budućnost u klubu i zemlji i nesumnjivo ima još mnogo prostora za napredak i razvoj.

Međutim, čini se da bi ga Fiorentina mogla izgubiti, budući da Calciomercato izvještava da se Inter sprema boriti sa Juventusom za ovog igrača, kako bi ga potpisali sljedeće ljeto.

Dodaje se da je Juventus bio blizu da otme Chiesu ovog ljeta, dogovorajući osobne uvjete, dok se posebno spominje cijena od 70 milijuna eura, jer su Bianconeri bili spremni platiti.

Ipak, njihove nade da će potpisati Chiesu su osujećene dolaskom novog vlasništva u Fiorentinu, pa su bili prisiljeni staviti bilo kakav potencijalni prekid do sljedećeg ljeta, a Inter je sada rekao da je spreman izazvati svog velikog rivala i van terena.

Očekuje se da će ekipa Antonio Contea pružiti najteži izazov Juventusu u obrani krune Serije A ove sezone, pa obećava da će biti fascinantna sezona na vrhu tabele.

Zauzvrat, ostaje da se vidi hoće li događaji ove godine utjecati na moguću odluku koju će Chiesa morati napraviti narednog ljeta, a Fiorentina je spremna dati zeleno svjetlo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!