NaslovnicaVijestiJUVENTUS KUPUJE TRI IGRAČA U LONDONU: Dvije zvijezde Chelseaja i jednu Tottenhama!

JUVENTUS KUPUJE TRI IGRAČA U LONDONU: Dvije zvijezde Chelseaja i jednu Tottenhama!

Juventus se navodno priprema za veliku kupnju u Londonu, jer navodno žele dovesti dva igrača Chelseaja i jednog iz Tottenhama.

JUVENTUS KUPUJE

Torinski divovi i dalje vode u Seriji A, dok ciljaju na još jedan trofej ove sezone, dok se Maurizio Sarri nada da će ostvariti uspjeh u Ligi prvaka.

No, čini se kao da već planiraju načine kako dodatno da ojačaju svoj sastav tamo gdje je to moguće, budući da The Sun navodi kako su N’Golo Kante, Emerson Palmieri i Christian Eriksen njihova sljedeća pojačanja.

Teško je vidjeti da Chelsea dopušta Kanteu da ode s obzirom na njegovu važnost za Frank Lamparda, dok je Emerson možda napredovao ispred Marcos Alonsa na poziciji lijevog beka i sada bi mogao imati vitalnu ulogu u timu.

Na drugoj strani, imamo Eriksena čiji ugovor sa Tottenhamom istječe sljedećeg ljeta i bez naznake da je on spreman obnavljati ga, ostaje nam da sačekamo i vidimo da li ga mogu dovesti u siječnju sa sniženom cijenom.

On je također na meti Sarrija i želi ga po svaku cijenu, dok bi ga mogli potpisati i na kraju sezone, ako se i Real Madrid ne uključi u tu utrku.

Ostaje nam da vidimo koliko će Juventus biti uspješan ove sezone, ali samo nagađanja su dovoljna da zabrinut navijače Chelseaja, posebno nakon što Juventus želi njihova dva ključna igrača koje je bivši šef vodio prošle sezone na Stamford Bridgeu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!