NaslovnicaVijestiJuventus kupuje u Bundesligi: Ako se Pogba ne vrati, zvijezda od 70...

Juventus kupuje u Bundesligi: Ako se Pogba ne vrati, zvijezda od 70 milijuna funti stiže iz Bayerna!

Juventus je navodno identificirao Thiaga Alcantaru kao alternativu Paulu Pogbi.

Španjolac je do sada u svim natjecanjima ove sezone upisao 27 nastupa za Bayern iz Münchena, postigavši ​​tri pogotka i dvije asistencije.

Prema talijanskom listu Tuttosport, Juventus je identificirao Thiaga kao alternativu ako ne mognu potpisati Pogbu. Izvještaj također tvrdi da su i drugi igrači na radaru Juventusa, Sandro Tonali i Houssem Aouar.

Juve je već neko vrijeme povezan s Pogbom s Calciomercatoom sugerirajući da će Aaron Ramsey i Adrien Rabiot biti uključeni u bilo koji posao oko potpisivanja Francuza.

Thiago je sastavni igrač Bayerna otkako im se pridružio iz Barcelone. Španjolski internacionalac trenutačno je vrijedan 60 milijuna eura prema Transfermarktu gdje je postigao 31 gol i 37 asistencija u 222 nastupa u svim dosadašnjim natjecanjima za Bavarce.

Pod uvjetom da Juventus ne može potpisati Pogbu, tada bi Thiago bio netko koga bi mogao dovesti, ali Bayern ga možda nije previše voljan pustiti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!