NaslovnicaVijestiJuventus namjerava da zadrži Cuadrada!

Juventus namjerava da zadrži Cuadrada!

Ekipa Juventusa igra sjajno ove sezone. I pored loših rezultata na početku prvenstva, Stara dama se vratila u velikom stilu i glavni su kandidati da ponovo osvoje Scudetto.

Juventus namjerava da zadrži Cuadrada!

Sigurno da dosta zasluga za dobre rezultate torinskog kluba pripadaju i sjajnom Kolumbijcu Juanu Cuadradu koji je prošlog avgusta stigao u Juventus na pozajmicu iz londonskog Chelseaja.

Špekulisalo se da Antonio Conte, koji će vrlo vjerovatno biti novi trener Chelseaja, želi vratiti Cuadrada u London, ali izgleda da od toga neće biti ništa, jer su čelni ljudi Juventusa spremni otkupiti ugovor ovog 27-godišnjeg Kolumbijca, koji se sjajno snašao u Torinu.

Izvršni direktor Stare dame Giuseppe Marotta istakao je danas da klub namjerava otkupiti Cuadradov ugovor, obzirom da je ovaj fudbaler postao izuzetno bitan član u ekipi Stare dame.

“Činjenica da Conte odlazi u Chelsea samo potvrđuje da smo napravili dobar izbor kada smo ga uzeli od Siene. Ponosan sam na to i ponosan sam na njega. Ali, što se tiče Cuadrada, mislim da Conte neće imati uticaja na našu odluku. Mogli bismo da ga zadržimo”, rekao je Marotta.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Pretpostavlja se da će obeštećenje koje će Juventus morati isplatiti Chelseaju iznositi oko 22 miliona eura. Cuadrado je nedavno izjavio da je vrlo sretan i zadovoljan u Juventusu što će svakako olakšati realizaciju ovog transfera.

“Veoma sam sretan u Juventusu i ne razmišljam o Chelseaju, ali vidjećemo šta će se dogoditi na kraju sezone”, rekao je Cuadrado.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!