NaslovnicaVijestiJUVENTUS NAPRAVIO PONUDU: 90 milijuna eura za igrača Real Madrida - zvijezda...

JUVENTUS NAPRAVIO PONUDU: 90 milijuna eura za igrača Real Madrida – zvijezda traži da klub prihvati ponudu!

Juventus je, kako se izvješćuje, poslao ogromnu ponudu za transfer od 90 milijuna eura za Real Madridovu i Francusku zvijezdu Raphaela Varanea, a sam igrač je tražio da klub prihvati ponudu.

JUVENTUS NAPRAVIO PONUDU

Juve će se osjećati pomalo bolno nakon što su ispali iz četvrtfinala Lige prvaka od nizozemskih divova Ajaxa.

Talijanski divovi izgledaju kao da trebaju ići na transfer tržište kako bi ojačali svoju momčad ovog ljeta, ako iduće sezone ponovo žele ići još dalje u Ligi prvaka, a čini se da Stara dama to već radi.

Prema pisanju Don Balona, klub je već poslao ponudu od 90 milijuna eura za braniča Real Madrida Varanea, a Francuz se zalagao da klub prihvati ponudu i dopusti mu da se preseli u Italiju.

Varane je bio jedan od najboljih braniča na svijetu u posljednih nekoliko godina unatoč svojoj sumnjivoj formi ove sezone.

Franucski internacionalac je bio ključni dio tri posljednja trijumfa Lige prvaka u Realu, a igrač je također igrao veliku ulogu u pobjedi Francuske na Svjetskom prvenstvu prošlog ljeta.

S obzirom da će se Andrea Barzagli povući na kraju sezone, Giorgio Chiellini će ove godine navršiti 35 godina i logično je da Juve ide na igrača poput Varanea ovog ljeta.

Međutim, hoće li Stara dama uspjeti dobiti ovog igrača Los Blancosa ostaje da se vidi…

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!